Voordelen

Welke voordelen biedt Griffon?

Bij Griffon Bewindvoering staan duidelijkheid, transparantie en samenwerking hoog in het vaandel. Wij vinden het daarom belangrijk verwachtingen goed met elkaar te delen en duidelijk naar elkaar uit te spreken.

Om te kunnen zien wat de bewindvoerder met uw geld doet kunt u 24 uur per dag online meekijken in uw administratie om te zien wat er allemaal gebeurt. Een unicum op het gebied van bewindvoering, waarbij u dus zelf overzicht blijft houden over uw eigen geld.

Omdat Griffon Bewindvoering heel goed begrijpt dat het uit handen geven van uw financiën niet altijd even makkelijk is werken wij vanuit een persoonlijke benadering die op samenwerking is gebaseerd. Afspraken en beloftes komen we na, zolang de omstandigheden/financiën dit toelaten.

Doel is ervoor te zorgen dat uw financiën weer snel op orde zijn. Stabilisering van uw administratie staat daarom voorop, waarbij eerst de lopende betalingen van de vaste lasten zeker gesteld worden. Daarnaast wordt bij eventuele schulden meegedacht (wij zijn echter geen schuldhulpverlener) over een oplossing om u zo snel mogelijk weer schuldenvrij te krijgen. Daarom bepalen we ook samen met u hoeveel geld u wekelijks kunt uitgeven.